Edellinen sivu Seuraava sivu
Niva etusivu

Toukokuu 09


2.5.2009

Kumit löyty ja tuli Offivarusteesta. Tuli tuolta Englannistakin reply, ois ollu rahteinee jopa 35 euroo halvempi mutta samapa tuo nyt, nää ainakin tuli sovittuna aikana.

Mitää uusii vikoi ei oo ilmenny enkä oo oikei tehnykään mitään. Ilmanputsarin sovitekappale on liian korkea Nivaan, ei mahdu. Mut mitä tossa pikaseen tutkailin niin orkkis on aika vähällä vaivalla sovitettavissa toho veeperin päällekin.

Eikun ompas tehty remonttiakin. Ton pakosarjantiivisteremontin jälkeen kun toi lämppäri ei oo enää oikein pelannu niin oon raivolla ilmannu järjestelmää mutta huonolla tuloksella. Nyt se välillä toimii ja sitten taas ei. Olkoo.

Ja kävinhän mä vähän koluamassa tuolla katkoviivalla merkittyjä mettäteitä, mut perkele kun en uskalla vieläkään ajaa mihinkään :-) Ykskin reittisuunnitelma vaikutti tosi kivalta pari kilometriä, sitten alkoi vähän pehmeämpipintainen tie jota vielä uskalsin ajaa, mut sitten kun tuli vastaan keskikokosen telkkarin kokonen lätäkkö niin sitten en enää uskaltanu. Jos vaan ois joku toinen auto mukana nii mikä siinä sitte ois ajellessa mut :-(


9.5.2009

Yhtä sun toista pientä on askarreltu mutta kotona kävi naapurin aiheuttama vesivahinko ja piti muuttaa evakkoon niin ei oo nyt oikein välineitä päivitellä sivuja.

Töötin nyt ainakin kunnostin. Nappi vaihtamallahan se hoitui kun vanhassa ei ollu minkäänlaisia sisuskaluja. Ja vaik ois ollukin niin ei se silti ois toiminu kun et tullu kun 1 piuha ja eihän noi muoviset kuoret mitään maadota. Eli pikkunen sähkötyökin piti tehdä.


12.5.2009

Vanteet tuli sorvarilta, vähä sovittelin ja kyllähän tolle jotain tarttee tehrä että pelittää.

Noveroksia ja maalia pintaan, sen kummempia pohjatöitä en tehny. Tai no yhessä oli sen verran savea että 'präkliinillä' piti sutasta :-)

Purkissa luki että neljässä tunnissa kuivuu ja 30 minuutissa vois maalata toisen kerran, mut ajattelin antaa olla yön yli ja käyä maalaamassa toinen varvi aamulla. Hyvässä lykyssä ne kuivuu iltapäivää mennessä ja pääsee renkastehasvierailulle. Mitään showstopperiahan noista ei tällä työmäärällä tuu mutta varmasti ajaa asiansa. Kaaria täytyy vähä sahailla ja tuninggata ettei tuu sitte kumssit yli lokareista.

Peilitkin sain viimein asenettua. Näkyvyyshän on tietty vähä toista luokkaa kun pinta-ala on varmaan jotain viisinkertanen, mutta sen verran löysät noi on et saapa nähhä miten noi pysyy ojennuksessa. Sellain kiristysruuvin olonen ruuvi noista löyty muttei se tuntunu mitää kiristävän joten katellaa.


13.5.2009

No nyt on Saharat valmiit.

Insa Turbo Sahara

Komiahan siitä tuli. Mut niiku arvata saattoi, tilaa tarvii ruveta vääntämään. Takapää hoitunee sahaamalla kaaret niiku kaikki muutki on tehny, mut etupäätä pitää työstää kaarien sahaamisen lisäksikin kun ottaa kiinni heti kun vähäkin rattia kääntää. Perehdytään tohon huomenna lisemmin.


16.5.2009

Eka safarireissu


Edellinen sivu Seuraava sivu
Niva etusivu