Edellinen sivu Seuraava sivu
LJ etusivu

Toukokuu


Tiistai 8.5.2012

Taannoisesta pimeässä otetusta laamastokuvasta kun ei paljon tolkkua ottanut niin tässä päivän valossa sama homma.

Narun ympärille pari metriä paloletkua suojaamaan erikoistilanteiltä ja näyttähän tuo suojaavan aika kivasti auringon aiheuttamilta harmeiltakin.

Taannoisen jousisekoilun jäljiltä tuntui kuin olisi etupanhardin puslat menneet huonoksi (olihan ne muutaman päivän aivan eri asennossa kuin mihin ne on kiristetty) joten tilalle vaihdettiin superproot kun sellaiset tuolla kaapissa lojuivat Lipposen loistavan takuupolitiikan ansiosta.

Kesärengasaikakin se sitten vihdoin tuli, ja kaameat vapinat. Syksyllähän noilla renkailla ei ollut oikein mitään ongelmaa, mutta nyt ei saanut mitään tolkkua taas mihinkään vaikka kuin vekslasi renkaiden paikkoja ja paineita. Noi vanteethan (samanlaiset halpiskiinalaiset mitä 'kaikil' on eikä niil o mitää ongelmia, as usual) vippasvat vähän joka suuntaan niin kun en enää oikein muuta keksiny ni tilasin sitte uudet, tällä kertaa sellaset joiden pitäs olla kai pari pykälää parempia ja oikein ameriikkalaisia.

Ja ei ole Mangelsit!! :-)

Vanteet eivät nyt vippaa sitten juuri mihinkään, mutta ajossa ei huomaa ihmeitä. Ainoa selkeä ero on se että hitaissa (alle 40) vauhdeissa auto ei enää hytky ylösalas niinkuin niillä toisilla mutta vipatuksista ei ole edelleenkään päästy eroon. Sen verran ehkä, että nyt saattaa päästä maantietä satunnaisesti kilometrinkin ilman että ratti vippaa, ennen vanteiden vaihtoahan moisesta ei voinut kuin unelmoida.

Kun toi vipatus on nyt tuollaista ei-100%-kokoaikaista niin en mä keksi enää muuta kun saman remontin joka viime kesänä auttoi tuohon. Taas uudet Panhardin puslat. Noi nykyisethän eivät ole tosiaan olleet alla kuin pari viikkoa, mutta kait mun on kokeiltava niitä orkkiksiakin vielä. Niillä homma kuitenkin on pelannut tähän asti parhaiten, ja onhan mulla varaa - vaikka sainkin juuri kenkää töistä.


Edellinen sivu Seuraava sivu
LJ etusivu