Syyskuu 2013


Sunnuntai 1.9.2013

Edellisellä sivulla kuvattu lauta valmistu, ja siitä tuli tällänen:

Tollast mä oon aina halunnu, jippii! Noi halpikset kun eivät maksa kun 15 ekee kappale niin raaskin ostaa vaikkeihän noilla nyt juurikaan käyttöä ole. Ja jos joku joskus tarttee johonkin oikeeseen käyttöön majakoita niin tiedoksi että noi halvat on teknisesti aika koomisia, kuminauhaveto sun muuta joten ihan työkäyttöön kannattanee ostaa jotain kunnollisia.

Asensin ne tollaseen erilliseen lautaan ihan sen takia että nyt noi saa muutamassa minuutissa kiinni/irti kun tarttee laittaa suksiboksia tai jotain muuta katolle. Sähköliitäntöjähän katolla on ylimääräsiä jo ennästään joten ei tarttenut laittaa kuin piuha ja liitin ja se oli siinä.


Sunnuntai 8.9.2013

Tänä viikonloppuna oli taas pitkästä aikaa jokkiskisojen hinaushommia, ja olikin oikein SM tason meininkit. Kokoontumisajoissa päästiin vertailemaan Läjää ja vakioläjää, tässä vertailussa Läjä joka näytti joltain :-D

Paikallisen porakan ehkä hitusen vaatimattomastakin kiinnostuksesta kaikkea kohtaan saatiin kuitenkin aika komia osasto hómmiin. Meininki oli melkoista, oli siistejä lähtöjä ja toisenlaisia lähtöjä ja välillä meni autot mukkelismakkelis moneen otteeseen.

Lisää kuvia tuolta esimerkiksi tässä galleriassa.

Mut kyllähän siellä tuli loistettua vähän itsekin :-P Oltiin menossa tauolla kahville ja juuri kun olin pysäköimässä tien varteen niin joku huuteli jotain ja pysähdyin siihen sitten vaihtamaan muutaman sanan. Kun siitä sitten lähdin/aijoin sovittaa autoa tarkemmin tien laitaan niin hupsista.

Ei siinä ollutkaan tietä. Ei meille siinä mitään käynyt kun eihän tossa vauhtiakaan ollut, mutta vähän nyt tuntuisi olevan hartiat ja yläselkä jumissa. Tälläseen suoritukseenhan mä en ole aijemmin kyennytkään, niin 'päätin' nyt sitten hoitaa homman oikein satapäisen yleisön edessä :-P Autosta kun päästiin ylös niin kameroita olikin aika runsaasti ihan siinä ympärillä, 'ylläri'. Mutta eipä tuossa mitään, laitettiin Timpan vinssi runkoon kiinni ja nykästiin ylös ja se oli siinä. Repsikan peili meni pipariksi mutta mitään muuta vauriota ei näkynyt. Ei edes ikkunoita hajonnut.

Oli se kyllä jännittävää!