Mullahan oli jo noihin Mk1/2 vehkeisiin hommattu noi Zimermannin reijitetyt levyt ja Ferodon DS palat ja kesä 05:han osoitti että ne on oikein hyvä yhdistelmä. Kun ne tähänkin vehkeeseen käyvät niin veivasin sitten kiinni kun eihän niillä paljoa edes ole vielä ajettu. Jarruthan näissä on jo valmiiksi 'isot' joten satulapuolelle ei tarvinnut päivityksiä tehdä. Myös takana on pikkukoneisia malleja suuremmat vehkeet, niille en tehnyt vielä mitään. Jarrunesteiksi laitoin tälläkin kertaa DOT 5.1 ja kun kaikki oli niikuin aikaisemmassa Fiestassani niin toimivuuskin oli samaa luokkaa; no problem.

Palojen epätasainen kuluminen johtui tilapäisestä Mk1/2 satulan käyttämisestä


Kun en ole tällä hetkellä 'ihan' niin varoissani kuin joskus, jouduin tyytymään toistaiseksi pelkkiin madallusjousiin mitä tulee alustan parantamisen suhteen. Kyllähän tuokin 'ihan ok' pelaa, mutta aika kaukana ollaan siitä fiiliksestä mitä GAZin säädeltävä coil-over -setti toi edelliseen rojektiin :-/


Renkaat ja vanteet ovat samat kuin aijemminkin, RG Designin vanteet ja 185/55/14 Good Yearin F1. Mullahan on myös setti pinnoitettuja 185/60/14 joita olisi tarkoitus käyttää kuivalla (ja säästellä noita GY sateisiin ettei ne mene ihan paskaksi) jos ne vaan suvaitsevat alle mahtua.


Takaisin