Edellinen sivu Seuraava sivu
Mk3 pääsivu

Helmikuu 08


5.2.2008, Tiistai

No nii. Miten kävikää. Just ku miä vähä aikaa sit sain ton yks.kasin kasattuu uusil osil ja muutenkin pelikuntoon nii mitäs tulikaan eteen.

Tuli tarjolle 2.0 kone. Kokonainen ajokuntonen auto mikä vaatis turhan paljo hommaa saadakseen leimasta läpi. Sovittiin sitten kaupat tosta ihan kokonaisedulliseen hintaan. Äsken tuli vielä mieleen että jos neuvottelis tosta vielä jarrutkin edullisesti omaan projektiin.


10.2.2008, Sunnuntai

Käytiin tuolla vielä vähän ajelemassa, koneella on nyt ajettu reilu 300km eikä tuntus olevan oikeestaan mitään ongelmaa että kai tästä nyt sitte vois ihan vakavissaan alkaa tekee muita hommia. Jos kevään aikana sais ne penkit siirreltyä, alustan vaihdettua ja hälyttimen/käynnistykseneston asennettua.

Otin tossa vielä pikkasen videopätkän missä ei oo paljookaan järkeä mutta tolta se näyttää ja kuulostaa:


20.2.2008, Keskiviikko

Hälytintä oon tässä nyt muutamana päivän askarrellu. Meinas vaan tulla melkonen tenkkapoo kun laitoin ton saman joka mulla oli edesmenneesä mk2:ssa, ja siinä vaiheessa kun asennus alko olee koekäyttövaiheessa niin huomasin että kaukosäätimet onkin kotona. No eikun kotiin hakemaan ja prkl, eihän niitä oo missään. Vaikka ne on tässä aikojen saatossa pyöriny jaloissa monta monituista kertaa nii ei vaa löytyny mistään. Homma sitten saatiin kuitenkin hoitumaan ja asennus pääsi jatkumaan.

On muuten melko veikeetä laittaa hälyä tollaseen autoon jossa on käytännössä kaikki konehuoneen sähköt omavalmistetta, ei tuu juurikaan ongelmaa ujuttaa käynnistyksenestojohdotuksia mitä kierompaan paikkaan kun tietää tasan tarkkaan mistä sähön pitäisi minnekin mennä. Samaten koska kaikki on muutenkin diy settiä niin ei edes pistä silmään mitkään ylimääräset johdotukset sieltä kun koko hoito näyttää muutenkin 'ylimääräiseltä johdotukselta' :-)

Ja eihän mulla oo tarkotus tota missään julkisilla mestoilla varastoida, kadun varressa tai parkkiksilla tai noin, mutta kun nää tän ikäset vehkeet lähtee kuitenkin kenen tahansa mukaan suht pienellä vaivalla niin ehkä sitä uskaltaa nyt juada sen kahvikupillisen rauhassa siellä aapeeseellä ja ajatella että auto on lähdön hetkelläikin vielä todennäkösesti siellä minne se jäi.

Korjasin samalla vähän takavaloja, oikeanpuoleinen kun näytti lähinnä diskovalolta kun vilkkua vilkutti. Korjasin ensin yhden epämääräisen maajohdon mutta ei siitä ollut sen suurempaa apua - no, paksin valo rupesi toimimaan paremmin - ja sitten vaihdoinkin sen 'polttimopanelin' siihen lamppuun ja sillähän se korjaantui. Meinasi siinäkin qma tulla kun mä olin ihan varma että mulla on 2 paria ylimääräsiä takavaloja, ja nyt mä löysin vain väärän puoleisia. Löytyi se oikean puoleinenkin juuri ennen evvkkiä. Kunnostin myös lisäjalluvalon johdotuksen joka on joskus lähteny matkoilleen.


Edellinen sivu Seuraava sivu
Mk3 pääsivu