Edellinen sivu Seuraava sivu
Mk3 pääsivu

Elokuu 08


2.8.2008, Sunnuntai

Vaihdoin XR3i imusarjan. Huomenna tilaan vähä putkenpätkiä ja oikean ilmanputsarin ja katotaan jos saisi vaikka sen puolen kondikseen.


5.8.2008, Tiistai

Tollanen suodatin. Oon kuullu varmoi tietoi et BMC:t ja K&N:t on niitä mihi kannattaa sijottaa, ja tollanen tuli. K&N ois ollu tietyst vielä pykälää katu-uskottavampi merkki, mut BMC:tä oli helpommin saatavissa ja onhan tossa hieno kaksioskartiokin xD

Siinä sitten vähän asennussuunnitelmaa, tarvikkeina pätkä 60mm vesiletkua, yksi 90 asteen mutka 2½ pakoputkea ja pikku pätkä 2½ suoraa putkea. 'Tarkoitushan' oli että noin toi käy eikä pitäs olla suuri ongelma, mutta olin kuvitellu että noin paksu putki ei mahu koneen ja konepellin väliin ja että sitä pitää sitten vähän prässissä työstää, mutta omg wtf lol! En ois uskonu että ton putken ja konepellin väliin ja vielä toista senttiä tilaa, eli ei tarvii lutistella. Putkelle saa kiinnityksetkin kätevästi venttiilikopan pultiin ja tohon öljytikun kiinnikkeeseen. Eli tässä vaiheessa näyttää hyvältä, mut en sitten tiedä huomenna kun pitäisi ruveta kemp että miten toi homma sitten sujuu kun sehän tunnetusti ei oo ihan mun vahvinta alaa :-/


6.8.2008, Keskiviikko

Vaikka ite sanonki ni tuli kyllä aika hieno, ja ihan 'tosta vaan'. Jos oisin tienny aikasemmin et tää on näin 1nkertanen ni oisin ehkä valmistanu ton jo aikasemmin. Hitsaaminenhan sujui yhtä 'hyvin' ku aina ennenki, mutta kasaan saatiin. Eka tuli poltettua kyllä ihan yks reikä kun mikin virrat oli jostain syystä täysillä, ja siinä samassa toi tuli hitsattua kiinni vk pulttiinkin :-)

Tota ylempänä mainittua kiinnitystä öljytikun kannattimeen ei ees tarvinnu tehä, toi on nyt kiinni klemmarilla kaasuläppäkotelossa ja sitte tossa on tollain tukinatsa joka 'on kiinni' vk pultissa ja noilla se tuntuis pysyvän tosi hienosti.

Tosinysvääjä (ja joku joka osaa hitsata) ois tietysti katkassu tosta ton paksumman kohdankin pois ettei se näyttäis pakoputken osista tehdyltä, mutta koska puuttuu vähän tota nysväystaipumusta ja jonkun verran tota hitsauskyäkin niin olkoon mun puolesta tolleen.


Edellinen sivu Seuraava sivu

Mk3 pääsivu