Edellinen sivu
Mk3 pääsivu

Joulukuu 09


17.12.2009 Torstai

Vuoteen ei oo tapahtunu mitää. Turpomoottorirojekti on samassa jamassa kuin viimeksi ja autolle ei oo tehty mitään. Tai no katsastin mä sen tossa syksyllä, taka-akseliston puslia lukuunottamtta ei huomautettavaa. Ne tietysti vaihdettiin kun pitihän toi vielä käydä uuestaan näyttämässäkin.

Auto on ollu yli puoli vuotta nettiautossa hintaan 2500 ja sitten vähän tinkivaraa, mut ei. Yksi potentiaalinen ostajaehdokas on ollu mutta sekin ilmeisesti päätyi yhteen toiseen yksilöön. Ensi viikolla meen hakemaan yhen käyntivaivasen Viastan ja nyt ois sitte tarkotus ottaa siitä normaali sisustus toho autoo ja katsastaa se takasin 5 paikkaseksi. Samaten kaikki lisämittarit ja hälytin lähtevät, ja coiloverien tilalle tulee ihan normi-iskarit ja normi madallussarja. Takaa lähtee myös turbon vakaaja, etuvakaaja jääköön kun se on muistaakseni vähän hankalampi vaihtaa. Sitten lasketaan hintaa ja katotaan mitä tapahtuu.

Tota silmälläpitäen kävin tossa äsken vähän testailemassa että miten toi toimii näissä talvioloissa. Käynnistyspaikalla oli kymmenisen astetta pakkasta, ja parin viikon seisomisen jälkeen joutui muutaman kerran tarttaamaan ennenkun jäi käyntiin. Ekat 10 sekuntia piti olla vähän tarkkana kaasupolkimen kanssa mutta kyllä se siitä sitten heräsi. Mitään kylmäpuolen säätöjähän tohon megaan ei oo tehty (siellähän on ne kylmäkäynnistysasetukset, kylmäkäyntirikastukset ja sitten toi imuilman lämpötilan huomiointi) ja varsinkin siihen nähden toi pelasi ihan tosi hienosti. Kävin heittämässä oikein muutaman 10 kilsan lenkin ja ihan hyvin meni. Vaikka lämpötila oli noin 40 astetta pienempi kuin sillon kun toi on säädetty niin seosmittari näytti ihan fiksuja lukemia kautta linjan.

Että sellasta tällä kertaa..


Edellinen sivu
Mk3 pääsivu