Ajoneuvoksi löytyi 3/05 katsastettu Fiesta 1.0 '77 josta pyydettiin
50 euroa.

Äärimmäisen tinkaamisen päätteeksi myyjä sanoi että auton saa ilmaiseksi
ja se antaa vielä 5 euroa pensarahaa jos haen sen tänään, ja toiset
5 euroa sitten kun lähdetään reissuun.


Huomaa komea tuning etuhelma ja pätkäpuskurit. Puskurit on joko orkkiskamaa tai sitten tosi ammattitaitoisesti tavallisesta rakennettu.
Varustelussa löytyy. Piltema kiekkakello, jälkeisasenteinen tikitaali- kello, ralliratti, säädettävä tihku (ei kytketty?) sekä korinväristä detaljointia
LÖYTYY MYÖS HÄLY!!!!1 HÄMÄRÄMIEHET ÄLKÖÖT VAIVAUTUKO!!!1 Kuvassa näkyvän neliskanttisen napin vieressä lukee LASINPESURI, eli pissapoika toimii siitä. Nappula on muuten päälle jäävää mallia, eli pitempi pissaaminenkin onnistuu sormea väsyttämättä. Sanomattakin selvä että pissapoika oli tyhjä.
Kamei ovikotelot
Panasonic stereo, keskikonsoliin integroitu tuhkis ja 80's style vaihekepin nuppi. Vaihteet on muuten hieman hukassa, edes harjaantunut etuvetofoordisti ei meinaa alussa saada kolmosta ja nelosta tupaan :-)
TUNINGPEILIT!!!!!!111 WOW GASP!!!1 Fiestaharrastajan huomio kiinnittyy myös kojetauluun jonka päissä ei ole ilmasuutimia. Tämä on ehkä mun sadasneljäskymmeneskuudes Fiesta Mk1 enkä ole moiseen ennen törmännyt.
Kiertouunitoiminto!
GTI-tyttö ilmanraikastin
Melko siisti yleisilme
Talvirenkaita ei kauppaan kuulunut mutta varaovi sentään.
Ammattitaitoista äänentoistoasennusta...
...laatuskobeja varten
Suoraa peltiä!
Kuraläpät
Monarch 12 tuumaa, pintaa apaut kolme milliä. Vippaa yli 70 vauhdeissa. (Vanteet sittemmin maalattu säihkyvällä kromimaalilla ja renkaat ehostettu CRC:n So Easylla)
Korin värinen venttiilikoppa ja räjähtänyt aksiaalinivelen suojakumi. Äärimmäiset Fiestaharrastajat kiinnittävät huomionsa myös kärjettömään virranjakajaan.
Tuolla kelpaa pelotella pohjoisen poroja pois tieltä!!! (Jos toimii, en kokeillut)
Siinä se. Mitään erityisempää remonttia ei aijota tehdä, vähän siivousta ja mukavuusvarustelua ja renkaiden tasapainotus. Kai sillä 3000 kilsaa pääsee? Jos ei pääse ni jääköön siihen, tullaan jollain muulla takaisin tai sitten ei tulla. Edit: Pyöränlaakeri alko pitää ääntä koeajoissa. Se purettiin muttei siellä mitään vikaa ollut. Putsattiin+uudet rasvat ja kasaa. Pitää se ääntä vieläkin, mutta ei haitta. Tätä kirjoitettaessa on ajettu varmaa jo 1000 kilsaa ja ihan kivasti pelaa. Ei kyllä kulje mihinkää :-D

Sittemmin autoa vähän tuunattiin

WOW GASP!!!11


Ja kun ei tuossa oo kun kasettisoitin (plus ne kuusysit jotka takoo muuten ihan kipeesti!!!) niin piti vähän valmistaa museomediamatkamusaa uusimmista hiteistä.
Matkan virallinen työkalusarja, jos näillä ei pärjätä nii sitte tää kosla jää siihen paikkaan: Tankkausharjoitus: Talalasikin tuli tummennettua kun sivulasit jo oli Tummennusta joutui kyllä vähän korjailemaan mattamustalla Hops.. Ja jotain kivaa konehuoneeseenkin Saatiin tänään (muutama yö ennen lähtöä) 40 litraa pensan ja tiiselin sekotusta kun joku täti oli tankannut pensakorsaansa tankin täyteen tiiseliä. Tuntuis toimivan ihan hyvin. Matkaan käytetyt rahat tällä hetkellä siis jotakuinkin miinus 50 euroa.
Takaisin