Haku saitilta:


powered by FreeFind

Esimerkki: kaasuläp* milli* -> löytää juttua eri kokoisista kaasuläpistä
Esimerkki: peltisar* -> tulee peltisarjajuttuja


Kun tuo Mk1 ei erityisemmin edisty niiden korihommien takia ja radalle pitäisi kuitenkin päästä, tein pelimiesliikkeen ja möin kaikki Mk1/2 erikoispalikat ostin sellaisen rataprojektin jonka koria ei tarvitse rakentaa uudestaan.

Se on 8/90 rekisteröity 1.6S, eli 90 heppainen kaasarikone, XR2i jarruilla ja perusmalleja napakammalla jousituksella. Jousitus ei ilmeisesti ole kuitenkaan sama kuin XR2i, mutta parempi kuitenkin. Kallistuksenvakaajakin edessä on, sekin vähän hennompi kyllä kuin XR2i.

Kolari on joskus osunut oikeaan etu- ja takakulmaan, pohjan vakiopaikat on hitsattu, rengastus oli hyväkuntoinen joskin pappamallia tietysti, S mallin alkuperäiset lisäpitkät ovat hävinneet, pakoputken keskiosa laho ja vaihdelaatikko oli finaalissa. Maalattukin tuo on, maalipinta on vaihteleva. Kilometrejä 200+ tai 300+, kone oli ihan tikissään, raksutti niinkuin asiaan kuuluu mutta öljyä ei mennyt edes ratariennoissa.

Pakolliset paikat fiksattiin ja tehtiin muutamia olenaisia hommia ja sitten eikun kesän viimeisille ratapäiville rilluttamaan.

Tämän talven (06-07) aikana päätavoite olisi saada konehuoneen sisältö uudistettua (1.8 16V Zetec), samalla tätä voisi pitää katsauksena miten hoituu Megasquirt sellaiselta jonka aloitustietämys on että 'se on joku ohjelmoitava moottorinohjaussysteemi' :-)


Tässä vaiheessa (Toukokuun loppu, 07) kone on kiinni ja mega toimii eikä 'aihekohtaisia päiväkirjoja' enää ylläpidetä vaan kaikki jatkuu allaolevassa linkissä.

PÄIVÄKIRJA : Kesä/07, Heinä/07, Elo/07, Syys/07, Loka/07, Marras/07, Joulu/07, Tammi/08, Helmi/08, Maalis/08, Huhti/08, Elo/08, Joulu/08, Joulu/09

2.0 ZETEC TURBO PROJEKTI : Elo-Joulu/08


Megan ja Zetecin asennuspäiväkirjat löytyvät edelleen tuosta:

MEGASQUIRT / ruiskulaitteisto / moottorin ohjaus / asennus : Joulu/06, Tammi/07, Helmi/07

MEGASQUIRT / Zetec / rauta / asennus : Joulu/06, Tammi/07, Helmi/07, Maalis/07, Huhti/07, Touko/07

MEGASQUIRT / savut, säätö (Maalis-Toukokuu 07)


Yhteenveto muutoksista 5.8.2008

Kaasarista Megasquirtiin, mitä maksaa?

Tulossa

Osallistuneita tahoja, enemmän tai vähemmän vapaaehtoisina mutta kuitenkin.


Seuraavassa muutamat sekalaiset hommat jotka on tehty ennen 5/07. Noitakaan ei tulla enää päivittämään erikseen vaan kaikki askartelut tulee jatkossa tonne yllä olevaan päiväkirjaan.

Alusta ja jarrut

Sisätilan varusteet

Peltihommat

Sekailaisia kuvia parilta ekalta kuukaudelta

Muut puuhastelut

Muut puuhastelut - hömppäosasto


Takaisin etusivulle